Alles wat je wilt weten over Retourneren & Ruilen

Hoe kan ik mijn bestelling retour sturen?

PATRICE FRANSEZ biedt haar klanten de mogelijkheid om hun bestellingen te retourneren. Als u niet tevreden bent, zullen wij uw geld terugbetalen.

Je bestelling is binnengekomen maar je bent toch niet tevreden? En benieuwd naar je opties om te retourneren of ruilen? Daar lees je alles over op deze pagina. Dit gaan we voor je oplossen:

 

Wil je één of meerdere online aangekochte artikelen retourneren? Tot 14 dagen bedenktijd na ontvangst van het product door gebruik te maken van ons herroepingsformulier. Hierna heb je 7 dagen de tijd om je product te retourneren. De originele verzenddoos van PATRICE FRANSEZ moet opnieuw gebruikt worden om de producten terug te sturen. Wij mailen je vervolgens een retourlabel. Bewaar de bon van verzending goed, dit is je retourbewijs met daarop het trackingnummer. Hierna kun je jouw bestelling direct naar ons terugsturen. Je kunt ook contact opnemen met email, telefoon of onze social media kanalen om je bestelling te herroepen.

*Gebruikte producten en geopende verpakkingen producten worden niet teruggenomen. We willen je vragen om dit in originele staat en verpakking te sturen. Dit mag ook in een fysieke winkel geruild worden. Let wel op, je dient zelf het product op te sturen en je bent als klant verantwoordelijk voor het correct ingeven van de verzendgegevens.

Terugbetaling

Het gehele aankoopbedrag van de geretourneerde product(en) wordt zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de herroeping mededeling terugbetaald op je rekening. De terugbetaling wordt uitgevoerd via dezelfde methode als waarmee de klant de bestelling heeft betaald. Voor de terugbetaling worden geen kosten in rekening gebracht. Wij wachten dan met de terugbetaling totdat alle producten zijn ontvangen of totdat je hebt aangetoond de producten terug te hebben gestuurd.

PATRICE FRANSEZ behoudt zich in de volgende gevallen het recht voor op vergoeding van het verschil tussen de waarde van de artikelen die naar de klant zijn verzonden en door de klant worden geretourneerd:

- Wanneer de producten door de klant, onjuist of onachtzaam of niet in overeenstemming met hun kenmerken, zijn gebruikt of gemanipuleerd.

- Wanneer de producten zijn gebruikt, geopende verpakkingen of beschadigd.

- Wanneer de klant de retourzending niet in de originele verzenddoos heeft verzonden.

- Wanneer het gebrek aan overeenstemming te wijten is aan slijtage door normaal gebruik.

- Als er met het serie- of productidentificatienummer (ean) is geknoeid.

- Als niet alle onderdelen, accessoires of dozen met het product worden geretourneerd.

- Wanneer een aankoop een cadeauproduct bevat, moet het inbegrepen cadeau in perfecte staat en met behoud van het zegel worden geretourneerd. (Gratis parfum samples zijn hiervan uitgezonderd).


Retouradres België
Koolmijnlaan 146 / 1 3550 Heusden Zolder, België

Retouradres Nederland
Zwartjanstraat 57 A 3035 AL Rotterdam, Nederland

 

Staat je vraag er niet tussen? Neem bij meer vragen of twijfels gerust contact op met onze klantenservice.