Wie is PATRICE FRANSEZ ?

Hij werd jaren geleden geboren in Parijs.

Patrice is de zoon van één van de eerste biologische boeren. Zodoende opgegroeid met het belang van gezonde voeding en respect voor de natuur.

Sinds 1840 tot heden is ze te vinden in biologische kruidentuin waar ze zich bezig houdt met het vervaardigen van essentiële oliën uit bloemen-,  kruiden en fruitextracten en het geven van cursussen en het begeleiden van mensen. Tijdens het wieden in de kruidentuin ontstaan er ideeën en vallen puzzelstukjes op zijn plek, zo komen er inzichten.

Hij besloot tenslotte om op een natuurlijke wijze parfums te produceren met alle benodigdheden die hij in hand had.  

Jarenlang heeft hij natuurlijke zachte geuren geproduceerd.  Door de omgeving was hij de bekende parfumeur geworden.  

Vandaag zullen we deze naam behouden om de beste parfums te produceren met parfum oliën en componenten van de hoogste kwaliteit en deze te presenteren aan onze gewaardeerde klanten.

Al jaren lang is Patrice Fransez de Belgische en Nederland referentie in de parfumerie en interieurgeuren.

Patrice Fransez geeft op het momenten belang voor het creëren van een comfortabele sfeer met exclusieve geuren , interieur geuren en parfums uit Azië.
Patrice Fransez helpt je geluk te vinden in de kleine dingen van het leven.
Je kan genieten van onze uitgebreid assortiment en zorgvuldig word je begeleid door onze consultants dıe u meer advies geeft op maat en ze houden rekening met jouw specifieke behoeften en je persoonlijkheid.
Of je nu langskomt om een cadeau te kopen, jezelf een plezier te doen of gewoon voor een moment van ontspanning, Patrice Fransez helpt je graag.

Een goede geur heeft de kracht je stemming te beïnvloeden, lang verloren herinneringen op te roepen en je een aangenaam gevoel te geven.

Om een product uit ons grote assortiment aan parfum en interieur geuren te bestellen vind je ons in www.PatriceFransez.com
Patrice Fransez Parfum

PATRICE FRANSEZ
Eau de power en Eau de superpower


Kan een parfum voor jou niet sterk genoeg zijn en wil je nog een stapje luxer en geconcentreerder dan kom je bij de eau de power parfums en superpower parfums met parfum oliën. Deze bevatten gemiddeld tussen 20-40% parfumolie en kunnen zowel op alcohol als op oliebasis zijn.
De meest potente, krachtige en daardoor ook meest kostbare geuren zijn parfums, ook wel eau de superpower genoemd. Ze blijven door de hoge concentratie het langst op de huid waarneembaar. Breng parfums daarom spaarzaam aan, hetzij door voorzichtig sprayen, hetzij door met schone vingertoppen aan te brengen.