Alles wat je wilt weten over Verzending & Levering

 

Verzending binnen België & Denemarken & Duitsland & Estland & Finland & Frankrijk & italië & Letland & Litouwen & Luxemburg & Nederland & Oostenrijk & Polen & Portugal & Spanje & Zweden

 

Heb je een bestelling bij ons gedaan? Daar zijn we blij mee! Misschien heb je nog een vraag over de verzending of levering van je bestelling.
Staat je vraag er niet tussen? Kijk dan eens bij Jouw Bestelling of neem even contact met ons op.

• Waar kan ik producten laten bezorgen?
Uiteraard bij je thuis! Maar ook:

- bij iemand die je wilt verrassen*;
- op je werk;
- in een PATRICE FRANSEZ store;
- bij een DHL of GLS ServicePoint;

Je vindt al deze opties tijdens het bestelproces bij het kopje 'Bezorgadres'.

*Op deze manier ontvang je de rekening op je eigen adres, terwijl het cadeau direct wordt verstuurd naar de persoon die jij een plezier wilt doen!

• Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?
Meestal geldt: op werkdagen vóór 12.00 besteld = morgen in huis. Voor producten geleverd door onze partners is de bezorgtermijn 2-4 werkdagen.

*m.u.v. nationale feestdagen en weekends

Helaas kunnen wij in verband met drukte bij onze bezorgpartner DHL en GLS niet altijd bovenstaande levertijden garanderen. Dat is vervelend, maar gelukkig kun je altijd actuele informatie over je bezorging bekijken met de Track-en-Trace-gegevens van je bestelling.


• De Track-en-Trace-gegevens van mijn bestelling zijn onbekend. Wat nu?
Zodra je bestelling overgedragen is aan onze bezorgpartner en naar je onderweg is, verandert de Track-en-Trace-status. Bekijk jouw Track-en-Trace-gegevens op een later moment gewoon nog eens. Grote kans dat je de status dan wel kunt zien.

• Wat als ik niet thuis ben op het moment van levering?
Dat is geen enkel probleem! Na een mislukte bezorgpoging laat de postbezorger een briefje in je brievenbus achter. Ook ontvang je een e-mail met de melding dat de postbezorger er niet in geslaagd is om de bestelling te bezorgen. De bestelling wordt dan afgeleverd bij een DHL of GLS ServicePoint bij jou in de buurt. Je hebt 7 dagen om je bestelling daar op te halen.

Benieuwd naar jouw dichtstbijzijnde GLS ServicePoint? Klik dan hier!

Benieuwd naar jouw dichtstbijzijnde DHL ServicePoint? Klik dan hier! 

• Ik heb mijn bestelling niet ontvangen. Wat nu?
Als je je bestelling niet hebt ontvangen, dan kun je het beste even de Track-en-Trace-gegevens van je bestelling raadplegen. Is de status ‘Onderweg’? Dan moet je nog even geduld hebben. Grote kans dat je binnen een paar dagen je bestelling in huis hebt. Neem contact met ons op als het echt langer duurt of als de Track-en-Trace-gegevens onjuist of niet duidelijk zijn. Wat gebeurt er dan?

- STAP 1: Onze bezorgpartner gaat onderzoek doen naar de bestelstatus. Dat duurt vaak even.
- STAP 2: Wij zullen je binnen 5 werkdagen een update geven over de status. Dank voor het geduld.

Indien je je bestelling in de tussentijd alsnog ontvangt, dan horen wij dat graag van je. Bijvoorbeeld door een mailtje te sturen of ons te bellen. Klik hier voor al onze contactgegevens.

• Ik heb een incomplete bestelling ontvangen. Wat nu?
Heel vervelend, maar dit kan soms gebeuren. De beste oplossing is om een formulier (onderwerp: Bestelling incompleet). Vermeld ook even het bestelnummer. Zo kunnen wij snel en gemakkelijk onderzoek doen naar jouw incomplete bestelling. Zodra we nieuws hebben, laten we je dit meteen weten via mail of telefonisch. Komt goed!

• Ik heb een defect product ontvangen. Wat nu?
Heel vervelend, maar ook dit kan soms voorkomen. De beste oplossing is om een retourformulier (onderwerp: Bestelling defect). Zorg ervoor dat de volgende informatie altijd duidelijk in je mail staat:

- het bestelnummer;
- een duidelijke beschrijving van de beschadiging / het defect aan het product;
- één of meerdere foto's van de staat waarin je jouw bestelling of product hebt ontvangen. Zo kun je gemakkelijk de schade / het defect bewijzen.

Let even hierop: De beschadiging of het defect moet op ten minste één foto duidelijk zichtbaar zijn. Na ontvangst van de foto's bieden wij je zo spoedig mogelijk een passende oplossing. Zodra we nieuws hebben, laten we je dit meteen weten via mail of telefonisch. Komt goed!

• Hoe werkt het afhalen van een bestelling op een servicelocatie?
Bij servicelocaties van DHL of GLS (die heten ServicePoints) blijft jouw bestelling 7 dagen liggen. Na deze termijn wordt de bestelling geretourneerd naar de PATRICE FRANSEZ Online Shop. Je ontvangt dan automatisch het reeds betaalde bedrag terug. Meestal binnen een week, maar dit hangt af van je betaalmethode.

Let even hierop: Neem bij het afhalen van je bestelling altijd een geldig legitimatiebewijs mee.

 

Land Verzendkosten Levering
België € 5,99 Gratis verzending vanaf € 59.99 1 à 2 werkdagen
Denemarken € 14,99 Gratis verzending vanaf € 99,99 1 à 5 werkdagen
Duitsland € 9,00 Gratis verzending vanaf € 99,99 1 à 5 werkdagen
Estland € 14,99 Gratis verzending vanaf € 99,99 1 à 5 werkdagen
Finland € 14,99 Gratis verzending vanaf € 99,99 1 à 5 werkdagen
Frankrijk € 9,00 Gratis verzending vanaf € 99,99 1 à 5 werkdagen
italië € 14,99 Gratis verzending vanaf € 99,99 1 à 5 werkdagen
Letland € 14,99 Gratis verzending vanaf € 99,99 1 à 5 werkdagen
Litouwen € 14,99 Gratis verzending vanaf € 99,99 1 à 5 werkdagen
Luxemburg € 14,99 Gratis verzending vanaf € 99,99 1 à 5 werkdagen
Nederland € 5,99 Gratis verzending vanaf € 59.99 1 à 2 werkdagen
Oostenrijk € 14,99 Gratis verzending vanaf € 99,99 1 à 5 werkdagen
Polen € 14,99 Gratis verzending vanaf € 99,99 1 à 5 werkdagen
Portugal € 14,99 Gratis verzending vanaf € 99,99 1 à 5 werkdagen
Spanje € 14,99 Gratis verzending vanaf € 99,99 1 à 5 werkdagen
Zweden € 14,99 Gratis verzending vanaf € 99,99 1 à 5 werkdagen

*Let even hierop: Indien het adres verkeerd is doorgegeven door de klant, adres onvolledig is of niet thuis is en dus het pakket niet kan aannemen, is de klant verantwoordelijk voor de verzendkosten voor de tweede verzending. Indien men niet thuis is, wordt er automatisch een tweede levering volgende dag georganiseerd door de leverdienst.

Indien het adres foutief is doorgegeven door PATRICE FRANSEZ of als er een leverfout is door de leverdiensten (GLS OF DHL ), neemt PATRICE FRANSEZ de verzendkosten voor de tweede verzending op zich.